Selecteer een pagina

VACATURES

Waarom werken bij QS?

QS Gezondheidsmanagement is een snel groeiend bedrijf met ervaren professionals dat zich richt op preventie, behandeling en expertise bij psychisch verzuim. Bij psychisch verzuim zijn een snelle aanpak en de juiste interventie van groot belang om langdurige uitval en hoge kosten te voorkomen.

Binnen QS Gezondheidsmanagement krijg jij alle ruimte om optimale zorg te bieden aan onze clienten. Het werk is afwisselend, de interactie met het QS netwerk van behandelaren en het eigen team van specialisten zorgt er voor dat er veel ruimte is voor verdere ontwikkeling.

AMERSFOORT
Trajectadviseur - FULL TIME

QS Gezondheidsmanagement is op korte termijn op zoek naar een

Trajectadviseur

Voor 32 – 36 uur per week

Functieprofiel

 • adviseert werkgevers en arbodiensten over het inzetten van interventietrajecten en de te verwachten re-integratiemogelijkheden passend bij de beperkingen van de werknemer
 • adviseert cliënten bij psychosociale en psychiatrische problematiek in het kader van preventie en re-integratie
 • voert intakegesprekken (telefonisch en incidenteel face-to-face) en verwijst cliënten naar professionals in ons netwerk
 • werkt professioneel binnen het spanningsveld tussen werkgever, werknemer, bedrijfsarts en arbodienst en voorziet gedurende het traject alle partijen van rapportages welke zij mogen te ontvangen binnen de privacy wetgeving en AVG.
 • begeleidt cliënten in vertrouwenskwesties als vertrouwenspersoon

 

Competenties:

 • Afgeronde opleiding psychologie, arbo-verpleegkundige, coach, (bedrijfs-) maatschappelijk werk of vergelijkbare opleiding op minimaal HBO niveau.
 • Analytische vaardigheden en pragmatisch kunnen handelen.
 • Basis kennis van  Wet Verbetering Poortwachter en de wettelijke regels rondom arbeidsongeschiktheid.
 • Ervaring met geautomatiseerde computersystemen.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Flexibel kunnen inspelen op en omgaan met de diverse betrokken partijen en veranderende omstandigheden.
 • Enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie is een pré.
 • Commercieel inzicht.

Voor inlichtingen voor deze vacature kan gemaild worden met Antoinette van Leth, operationeel manager: antoinettevanleth@qsgezondheidsmanagement.nl

Stuur je sollicitatiebrief inclusief CV aan QS Gezondheidsmanagement, t.a.v.  Antoinette van Leth, Regentesselaan 24G, 3818 HJ Amersfoort of per e-mail aan antoinettevanleth@qsgezondheidsmanagement.nl

 

Over QS Gezondheidsmanagement

QS Gezondheidsmanagement is een enthousiast bedrijf met ervaren professionals, dat zich richt op preventie, expertise en behandeling bij psychisch verzuim. Bij psychisch verzuim zijn een snelle aanpak en de juiste interventie van groot belang om langdurige uitval en hoge kosten te voorkomen.

QS Gezondheidsmanagement heeft als visie dat werken kan bijdragen tot herstel.

QS Gezondheidsmanagement werkt oplossingsgericht, zet zich in om langdurig verzuim te voorkomen en streeft naar duurzame inzetbaarheid. In de praktijk blijkt regelmatig dat naast psychische of psychiatrische problemen ook sprake is van psychosociale problematiek of problemen op de werkvloer. Daarom bieden wij naast professionele psychische begeleiding ook praktische oplossingen.

QS Gezondheidsmanagement werkt onder andere nauw samen met arbodiensten en verzuimmanagement-bureau

Zie voor meer informatie over onze dienstverlening:  www.qsgezondheidsmanagement.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.