Selecteer een pagina

VACATURES

Waarom werken bij QS?

QS Gezondheidsmanagement is een snel groeiend bedrijf met ervaren professionals dat zich richt op preventie, behandeling en expertise bij psychisch verzuim. Bij psychisch verzuim zijn een snelle aanpak en de juiste interventie van groot belang om langdurige uitval en hoge kosten te voorkomen.

Binnen QS Gezondheidsmanagement krijg jij alle ruimte om optimale zorg te bieden aan onze clienten. Het werk is afwisselend, de interactie met het QS netwerk van behandelaren en het eigen team van specialisten zorgt er voor dat er veel ruimte is voor verdere ontwikkeling.

AMERSFOORT
Trajectadviseur (psycholoog) 32-36u per week - FULL TIME

Als Trajectadviseur spreek je cliënten voor een uitgebreide intake, zet je diagnostiek en/of een behandeling in en zorg je voor adequate rapportage aan alle partijen.

QS Gezondheidsmanagement is een gerenommeerd bedrijf dat zich richt op psychisch verzuim. Met ervaren, enthousiaste professionals richten wij ons op preventie, expertise, behandeling en re-integratie bij werknemers met psychische klachten. Bij psychisch verzuim zijn een snelle aanpak en de juiste interventie van groot belang om langdurige uitval en hoge kosten te voorkomen.

Wat ga je doen:

Als Trajectadviseur ben je dé verbindende schakel tussen werknemers, werkgevers, bedrijfsartsen en casemanagers. Samen dragen jullie zorg voor een snelle aanpak en de juiste interventie passend bij de klachten en beperkingen van de werknemer. Een belangrijke taak ligt in het voeren intakegesprekken met werknemers om ze te kunnen verwijzen naar behandelaren in ons landelijke netwerk. Indien nodig zet je daarvoor eerst een diagnostisch onderzoek in door bijvoorbeeld een psychiater of GZ-psycholoog. Je beheert de dossiers van werknemers die in behandeling zijn en daarbij voorzie je gedurende het traject alle partijen van (medische en/of leken-)rapportages.

Als Trajectadviseur doe je unieke ervaring op:

 • In een jaar spreek je 150-200 cliënten met een diversiteit aan problematiek
 • Je werkt samen met ervaren collega Trajectadviseurs, maar ook met psychiaters en verzekeringsartsen
 • QS beschikt over een groot, gespecialiseerd behandelnetwerk en je leert daardoor welke behandelaren en behandelmethoden passend en effectief zijn voor cliënten

Wie ben jij:

Schakelen tussen meerdere partijen zie je als een uitdaging. Je communiceert op verschillende niveaus en weet precies wanneer je empathie moet tonen of juist volhardend moet zijn. Je voldoet aan het volgende profiel:

 • Je hebt minimaal een afgeronde opleiding HBO of WO Psychologie. Bij voorkeur in de afstudeerrichtingen A&O of klinische psychologie.
 • Nederlandse taal als moedertaal of tweede taal. Beheersing van de Engelse taal is een pré
 • Werkervaring in klinische psychologie, psychiatrie en/of verzuim wordt gewaardeerd

Wat bieden wij?

 • Een goed salaris (passend bij jouw kennis en ervaring)
 • Ruimte voor groei en ontwikkeling op maat
 • Je krijgt een laptop en een telefoon
 • We bieden je een jaarcontract voor 32 of 36 uur en vervolgens een vast contract
 • Je krijgt de ruimte om deels vanuit huis te werken

Een informele en leuke werksfeer binnen een bedrijf dat volop aan het groeien en vernieuwen is. Volop mogelijkheden voor zelfstandigheid, initiatief en persoonlijke groei.

Voor inlichtingen voor deze vacature kan gemaild worden met Nikita van Nimwegen, operationeel manager: info@qsgezondheidsmanagement.nl

Stuur je motivatiebrief inclusief cv aan QS Gezondheidsmanagement, t.a.v. Nikita van Nimwegen, Regentesselaan 24G, 3818 HJ Amersfoort per e-mail aan info@qsgezondheidsmanagement.nl 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.