Selecteer een pagina

VACATURES

Waarom werken bij QS?

QS Gezondheidsmanagement is een snel groeiend bedrijf met ervaren professionals dat zich richt op preventie, behandeling en expertise bij psychisch verzuim. Bij psychisch verzuim zijn een snelle aanpak en de juiste interventie van groot belang om langdurige uitval en hoge kosten te voorkomen.

Binnen QS Gezondheidsmanagement krijg jij alle ruimte om optimale zorg te bieden aan onze clienten. Het werk is afwisselend, de interactie met het QS netwerk van behandelaren en het eigen team van specialisten zorgt er voor dat er veel ruimte is voor verdere ontwikkeling.

Trajectadviseur (psycholoog) 32-40u per week - FULL TIME

Als Trajectadviseur spreek je cliënten voor een uitgebreide intake, zet je diagnostiek en/of een behandeling in en zorg je voor adequate rapportage aan alle partijen.

QS Gezondheidsmanagement is een gerenommeerd bedrijf dat zich richt op psychisch verzuim. Met ervaren, enthousiaste professionals richten wij ons op preventie, expertise, behandeling en re-integratie bij werknemers met psychische klachten. Bij psychisch verzuim zijn een snelle aanpak en de juiste interventie van groot belang om langdurige uitval en hoge kosten te voorkomen.

Wat ga je doen:

Als Trajectadviseur ben je dé verbindende schakel tussen werknemers, werkgevers, bedrijfsartsen en casemanagers. Samen dragen jullie zorg voor een snelle aanpak en de juiste interventie passend bij de klachten en beperkingen van de werknemer. Een belangrijke taak ligt in het voeren van intakegesprekken met werknemers om ze te kunnen verwijzen naar behandelaren in ons landelijke netwerk. Indien nodig zet je daarvoor eerst een diagnostisch onderzoek in door bijvoorbeeld een psychiater of GZ-psycholoog. Je beheert de dossiers van werknemers die in behandeling zijn en daarbij voorzie je gedurende het traject alle partijen van rapportages.

Als Trajectadviseur doe je unieke ervaring op:

In een jaar spreek je 150-200 cliënten met een diversiteit aan problematiek

 • Je werkt samen met ervaren collega Trajectadviseurs en een GZ-psycholoog, daarnaast met psychiaters en verzekeringsartsen vanuit WPEX
 • Je krijgt toegang tot een breed behandelnetwerk en leert veel over verschillende behandelmethodieken en zienswijzen
 • Als je wilt, kun je na verloop van tijd zelf cliënten gaan behandelen. Wij begeleiden je hierin en zorgen voor aanvullende opleiding

Wie ben jij:

Schakelen tussen meerdere partijen zie je als een uitdaging. Je communiceert op verschillende niveaus en weet precies wanneer je empathie moet tonen of juist volhardend moet zijn. Je voldoet aan het volgende profiel:

 • Je hebt een afgeronde opleiding WO Psychologie. Bij voorkeur in de afstudeerrichtingen A&O of klinische psychologie.
 • Nederlandse taal als moedertaal of tweede taal. Beheersing van de Engelse taal is een pré
 • Werkervaring in klinische psychologie, psychiatrie en/of verzuim wordt gewaardeerd
 • Je bent op de hoogte van ontwikkelingen binnen het vakgebied van psychische en psychiatrische klachten.
 • Je gelooft dat werk in de basis bijdraagt aan gezondheid en herstel en levert graag een bijdrage aan de voorwaarden hiervoor.
 • Je bent in staat om je te verhouden tot cliënten, opdrachtgevers (bedrijfsartsen, arbodiensten), onderzoekers en het behandel netwerk.
 • Je bent in staat tientallen dossiers te beheren.

Wat bieden wij?

 • Een goed salaris passend bij jouw kennis en ervaring met als range € 3.531- € 5.320,- euro op basis van een 40-urige werkweek.
 • Ruimte voor groei en ontwikkeling op maat
 • Intervisie met je collega’s, onder leiding van een GZ-psycholoog
 • Een heldere visie
 • Laptop en dergelijken van de zaak
 • We bieden je een jaarcontract voor 32 of 40 uur en vervolgens een vast contract
 • Je krijgt de ruimte om hybride te werken

QS Gezondheidsmanagement heeft een informele en leuke werksfeer en is volop aan het groeien en vernieuwen. Volop mogelijkheden dus voor zelfstandigheid, initiatief en persoonlijke groei!

Onderdeel van Dedimo

Dedimo is een portfolio van een vijftal zorginitiatieven in de geestelijke gezondheidszorg, waaronder QS Gezondheidsmanagement. Deze initiatieven worden vanuit een centrale staf ondersteund. De gemeenschappelijke deler in deze deelnemingen is de ambitie om op een innovatieve manier de best mogelijke geestelijke gezondheidszorg te leveren.

Breng samen met ons beweging in de geestelijke gezondheidszorg.

Voor meer informatie check je https://lnkd.in/d-RWwS64

Solliciteren

Stuur je motivatiebrief en cv naar via: recruitment@dedimo.nl
Voor meer informatie neem je contact op met:
Mirjam van Golen ✉ mirjamvangolen@dedimo.nl+31 6 30 6 23 8 71

Of mail je cv en wij nemen contact met je op!