Selecteer een pagina

WERKNEMER

Intake diagnostiek

Indien er sprake is van psychische problematiek, maar het niet voldoende duidelijk is welke interventie het beste aansluit bij de problemen van de werknemer kan een intake diagnostiek uitkomst bieden

Wat is een Intake diagnostiek?

Voorafgaand aan de diagnostiek vindt eerst een psychologisch intake plaats om de klachten in kaart te brengen, waarbij de cliënt uitleg krijgt over de procedure. Daarnaast wordt er naar de voorgeschiedenis van de klachten en het huidig functioneren gekeken. Het gesprek duurt ongeveer 60 minuten en is tevens een oriënterend zodat het juiste specialistisch onderzoek of de juiste expertise kan worden ingezet.

Het onderzoeksteam

De intake wordt uitgevoerd door één van onze trajectadviseurs. Al onze trajectadviseurs zijn ervaren psychologen met uitgebreide kennis op het gebied van psychische en arbeidsgerelateerde problematiek.

Rapportage

Er wordt een uitgebreide medische rapportage van de intake opgesteld voor de bedrijfsarts. De werkgever en casemanager ontvangen deze informatie middels een lekenrapportage (zonder medisch inhoudelijke informatie).

Tarief

Op aanvraag

Locaties

De intake wordt standaard telefonisch afgenomen. Dit om een snelle intake en start van het traject mogelijk te maken. Desgewenst is het mogelijk de intake face to face plaats te laten vinden op één van onze locaties.

 

Voor meer info: Neem contact op