Selecteer een pagina

Team

Team

Het team van QS Gezondheidsmanagement bestaat uit de volgende medewerkers:

De trajectadviseurs

Dit zijn psychologen die alle trajecten regisseren en continu aanspreekpunt zijn voor cliënt en opdrachtgever. Zij verzorgen de intake met cliënt en coördineren vervolgens het gehele traject. De trajectadviseurs zijn altijd volledig op de hoogte van de voortgang in het traject en de gemaakte afspraken.

Psychiaters en klinisch neuropsychologen voor diagnostiek

Onze psychiaters en klinisch neuropsychologen richten zich op de diagnostiek van de psychische klachten, en schrijven daar een heldere, begrijpelijke en praktische rapportage over. Deze rapportage bevat praktische adviezen over de behandelmogelijkheden en is vaak uitgangspunt voor een vervolgens in te zetten interventie of behandeling.

Het QS Netwerk van behandelaren voor interventies en behandelingen

QS beschikt over een landelijk netwerk van psychologen, klinisch neuropsychologen, GZ-psychologen, psychiaters, maatschappelijk werkers, coaches, arbeidsdeskundigen en verzekeringsartsen. Zij zijn verantwoordelijk voor professionele behandeling en begeleiding van cliënten met psychische klachten, richten zich op herstel van gezondheid en belastbaarheid. Zonder wachttijd en altijd beschikbaar in de buurt van cliënt.