Selecteer een pagina

PARTNERS

Onze Partners

QS Gezondheidsmanagement heeft partnerships met toonaangevende marktpartijen, om te komen tot een zo goed mogelijk resultaat.

WPEX onderscheidt zich al jaren in excellente psychiatrische en neuropsychologische diagnostiek.
Met Elabo wordt intensief samengewerkt om met hun arbeidsdeskundige expertise de mogelijkheden voor arbeid, in relatie tot de mentale belastbaarheid, telkens zo accuraat mogelijk in te kunnen schatten.
QS Herstel verzorgt de psychiatrische behandeling voor cliënten van QS en richt zich met haar gespecialiseerde behandelaars op herstel van gezondheid en vergroten van de belastbaarheid.
Met SoberCare wordt intensief samengewerkt op het gebied van de behandeling en re-integratie van werknemers met alcoholproblemen: permanente monitoring van de nuchterheid – een bewuste keuze van de werknemer die permanent wil stoppen met drinken – maakt veilige arbeidsparticipatie mogelijk omdat eventuele terugval in alcoholmisbruik direct opgemerkt en gecommuniceerd wordt.

De Hemisfeer is een onderdeel van de Stichting Trauma Tigers. Deze stichting biedt o.a. lezingen en workshops op het gebied van psychotraumatologie en interculturele psychiatrie en psychoterapie in Nederland en in het buitenland.

ttif & werk is onze partner op het gebied van arbeidsmobiliteit.